Vackra Galapagos och Ecuador – perfekt för semestern

Även en politiker behöver semester. Ett tips är att du besöker Inca.se och bokar in en resa till Galapagos. Galapagosöarna är en ögrupp som tillhör Ecuador och består av 19 öar mitt ute i Stilla Havet, cirka 1000 km väster om fastlandet på Ecuador. Det bästa är att kombinera en resa till Galapagos med Ecuador så man får lite av varje. Det är en bit ut till Galapagos med så därför har Inca Tours kryssningar att erbjuda. Galapagos är känt för att det var här Charles Darwin utförde sin forskning kring det naturliga urvalet och det är idag både en nationalpark samt att den finns med på Unescos världsarvslista

Inca Tours erbjuder flera olika resor

Inca Tours har flera resor som man kan boka in sig på. Med dem kan man åka till Ecuador som är som ett Sydamerika i ett litet format. Detta land är ungefär hälften så stort som Sverige, men har ett rikt djur och naturliv. Med Inca Tours kan man välja mellan dessa resor:

  • Ecuador Gruppresa
  • Hola Ecuador & Galapagos
  • Galapagos och Anderna
  • Kryssningar till Galapagos

Inca Tours har flera kryssningsalternativ till Galapagosöarna. Det går att välja mellan lyxiga och komfortabla alternativ till lite enklare kryssningar. Alla kryssningar går att anpassa efter hur man vill ha det på sin resa. Galapagos har ett fantastiskt djurliv, som alla borde få uppleva. Så boka en resa med Inca Tours du med!

23 Mar 2016