Låt laget tjäna pengar!

Något som är bra att låta barn och ungdomar göra, som är medlemmar i ett lag, eller en förening, är att se till att de tjänar pengar till laget. Det gör dem medvetna om vad saker kostar och de får även känna sig delaktiga på ett bra sätt. Kanske ert lag ska på träningsläger, eller så behöver ni köpa in ny utrustning? Att då tjäna pengar till laget, för att betala för detta är ett ypperligt sätt. Jag vill delge ett tips, på hur ni kan tjäna pengar och det är genom att sälja ewear. Detta är ett sortiment av produkter med kläder avsett för idrott och fritid. Både lag, föreningar och skolklasser kan sälja ewear!

Vad tjänar man?

Dessa kläder från ewear kommer i två olika paket. Dessa kostar 160 kronor eller 300 kronor för kunden. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till ert lag och paketet för 160 kronor ger er 50 kronor per sålt sådant. Att sälja ewear:

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Snygga moderna kläder

Kläder från ewear som ert lag säljer, är ett sortiment av kläder som är för sport och fritid. Många människor i er närhet sysslar troligen med någon form av sport eller aktivitet och har då kanske behov av bra kläder, som är snygga och innehar hög kvalitet samt att de inte är så dyra att köpa.

1 Oct 2015