Endast det bästa är nog för våra barn

Barnen, det är vår framtid, det kan nog varenda politiker skriva under på. Det gäller att ta hand om dem! Om man har barn ska man vara rädd om dem. Ett sätt att alltid vara säker på att era barn är just säkra, i bilen, är att alltid använda sig av en bilbarnstol! Från det att barnen föds framt till att de är 135 cm långa måste ha någon form av bilbarnstol.

Riktigt små barn ska ha bilbarnstolar som kallas babyskydd och äldre barn kan ha bilbarnstolar i form av bältesstol eller bälteskudde. Det finns bilbarnstolar som är framåtvända, bakåtvända och så vidare, men det viktigaste är att du ska välja en bilbarnstol som följer alla föreskrifter

Låt barnen sitta i en säker barnvagn

Även barnvagnen är viktig. Denna ska vara säker så väl som bekväm för både barnet och er föräldrar som kör den. En bra barnvagn, som passar aktiva föräldrar är Mountain Buggy. Mountain Buggy är en barnvagn för den aktiva familjen. Vagnen har ett motto som säger ”Life without limit”.

Märket kommer från Nya Zeeland och startade 1992. Det var en pappa som ville kunna vandra på bergsstigarna i just Nya Zeeland med sin son. Han byggde en egen barnvagn som lämpade sig för detta ändmål.

Ni behöver inte bygga en egen barnvagn, utan ni kan handla dem på nätet. Det finns en bra butik, som säljer både barnvagnar och bilbarnstolar, som heter Pyret & Snäckan. Kolla gärna in denna butik, de har det mesta ni behöver.

17 Mar 2017